UPPLUG

Termeni și condiții

Informaţie Generala

Compania care administrează site-ul www.upplug.ro, denumit in continuare Upplug, este SC UPPLUG SRL înregistrată cu Nr. Inreg. Reg. Comerţului: J16/1185/2015, CUI/CIF: RO34823109, Capital Social: 200 RON, Adresă: Strada Spania, Nr. 22, Bloc 012, Scara 1, Ap.10, Municipiul Craiova, Judeţ Dolj. SC UPPLUG SRL este înscrisă la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.) cu nr. din August 2015. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. UPPLUG SRL îşi rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi fără nici o notificare, recomandând astfel citirea cu atenţie a celor prevăzute în Termeni şi condiţii.

Conţinutul UPPLUG (reprezentând texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este proprietatea UPPLUG SRL şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul UPPLUG SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare. UPPLUG SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile şi specificaţiile produselor afişate pe UPPLUG, rezervându-şi dreptul de a modifica specificaţiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă.

Produsele comercializate prin intermediul www.upplug.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului şi în momentul livrării sunt însoţite de factură fiscală şi certificat de garanţie, conform legislaţiei în vigoare. Produsele şi serviciile sunt oferite în condiţiile respectării prevederilor prezentului document şi în limită stocului disponibil. Din acest motiv, UPPLUG îşi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regăseşte in oferta curenta a importatorului. Preturile sunt actualizate periodic, in funcţie de cursul BNR si de ofertele furnizorilor. Preturile prezentate includ TVA (24%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Preţul de achiziţie tipărit pe factura va fi acelaşi cu cel afişat in site la momentul înregistrării comenzii.

Produsele se pot plati ramburs, la livrare, cu card sau prin transfer bancar, in funcţie de preferinţele clientului. Produsele se livrează oriunde in tara printr-o firma de curierat rapid, in aproximativ 1-3 zile lucrătoare.

Costul transportului este de 15.9 lei, TVA inclus, pentru toate localităţile din reţeaua acoperita de firma de curierat. Pentru localităţile aflate in afara ariei de acoperire a firmei de curierat se percepe o taxa suplimentara fixa de 15 lei.

UPPLUG SRL îşi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de UPPLUG SRL care includ: incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acţiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forţa majoră conform uzanţelor legii româneşti.

Condiţiile de garanţie sunt în conformitate cu Legea 449/2003 şi O.G. 21/1992. La solicitarea garanţiei este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, împreună cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscală şi certificatul de garanţie în original. În cazul în care produsele ajung neînsoţite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluţiona garanţia. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de UPPLUG către orice client în cazul nelivrarii său a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de către societate de la clientul respectiv. Produsele sunt însoţite de certificatul de garanţie şi factura fiscală, acte necesare pentru a beneficia de garanţie.

Conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014, “consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14. Consumătorul are obligaţia de a notifica în scris intenţia de returnare a produselor, la adresa de email Info@upplug.ro. Cele 14 zile încep de la data în care consumatorul intră în posesia fizică a produselor (ultimului produs, dacă produsele comandate într-o singură comandă sunt livrate separat).

Cheltuielile directe legate de returnarea produsului cad în sarcina consumatorului. Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepţia cazului în care profesionistul acceptă să suporte acele costuri sau în care profesionistul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator. Returnarea sumei/sumelor plătite de consumator se face conform legii, în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului, în contul bancar indicat de către consumator pentru virarea banilor sau prin refund, când plata a fost efectuată cu cardul bancar. Profesionistul poate amâna rambursarea până la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării sau până la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform căreia acesta a trimis produsele către profesionist, luându-se în considerare data cea mai apropiată.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri etc. UPPLUG nu acceptă primirea coletelor trimise cu ramburs. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca nou, UPPLUG îşi rezervă dreptul de solicita o taxă pentru readucerea acestuia la stadiul iniţial (dacă este posibil) sau, după caz, pentru a acoperi eventualele pierderi cauzate de deteriorarea produsului.

Toate drepturile de autor asupra site-ului prezent la adresa www.upplug.ro, inclusiv conţinutul original, design-ul, look & feel-ul acestuia şi bazele de date, sunt protejate de legea română privind drepturile de autor şi drepturile conexe şi aparţin SC UPPUG SRL. Prezentul contract nu reprezintă un contract de licenţiere sau utilizare a acestor opere pentru FURNIZOR. Pentru orice probleme legate de drepturile de autor privind conţinutul www.UPPLUG.ro, ne puteţi trimite o comunicare la adresa de e-mail info@upplug.ro.

Abonarea şi dezabonarea la newsletterul site-ului UPPLUG.ro este gratuită şi voluntară şi implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Vă puteţi oricând dezabona de la mesajele trimise urmând instrucţiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă legea Comerţului Electronic în ceea ce priveşte comunicarea comercială aşa cum este ea stipulată de legislaţia românească şi internaţională. UPPLUG îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul oricărui abonat la newsletter, dacă UPPLUG are orice fel de motive pentru a crede că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

Datele furnizate la crearea conţului cumpărătorului pe site-ul www.UPPLUG.ro vor fi confidenţiale şi vor rămâne private atâta timp cât contul creat va exista pe site. În caz de neutilizare a contului pe o perioadă mai mare de 1 (un) an, contul acestuia precum şi datele furnizate vor fi şterse automat din baza de date. În situaţia în care se doreşte crearea unui cont nou, cumpărătorul va fi nevoit să reintroducă datele pe site. Parola furnizată pentru contul respectiv este folosită de către SC UPPLUG SRL exclusiv pentru situaţia în care utilizatorul contului uită parola şi doreşte accesarea propriului cont şi a informaţiilor conţinute de acesta. Datele furnizate vor putea fi folosite de către SC UPPLUG SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, comunicate, promoţii, oferte speciale, etc. Numai cu acordul prealabil al clientului. Campaniile, promoţiile desfăşurate în site, pe perioade determinate, sunt destinate exclusiv persoanelor fizice.

Sc Upplug Srl certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumătorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţa cu modificările ulterioare. Utilizatorii au dreptul de a cere în mod gratuit următoarele (lista nu este exhaustivă):

  • confirmarea prelucrării sau nu a datelor personale;
  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor furnizate a căror prelucrare nu este conform dispoziţiilor Legii nr. 677/2001;
  • încetarea prelucrării datelor personale;
  • încetarea expedierii de mesaje promoţionale.

Orice solicitare va fi transmisă de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa info@upplug.ro sau prin poştă, la adresa: Strada Spania, nr 22, Bloc O12, scara 1, ap 10, Municipiul Craiova, Judeţ Dolj.

UPPLUG.ro foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea cookie-urilor.

Profită de promoțiile UpPlug!