Upplug îți face viața mai ușoară

Control deplin asupra tuturor electronicelor alimentate la prizele Upplug

Dimineţi cu aromă

Cu Upplug te bucuri în fiecare dimineaţă de cafea fără să faci. nimic pentru că se prepară singură. Pui de seară cafeaua şi apă în filtru, setezi priza inteligentă Upplug şi aceasta va porni cafetiera dimineaţa, la ora stabilită de tine.

Copiii sub control

Copiii se uită la televizor fix cât vrei tu. Nu vei mai negocia cu ei. Atunci când „le expiră timpul” televizorul se va stinge automat. Programul se va repeta în fiecare zi, dar tu vei seta doar o dată priza Upplug.

Hoţii stau departe

Veioza se va aprinde în fiecare noapte şi se va stinge dimineaţa ca şi când cineva ar folosi-o. Vei sta liniştit în concediu, priza inteligentă Upplug va alunga hoţii controlând veioza din casa ta.

Controlul temperaturii

În zilele toride fă-ţi viaţa uşoară. Porneşte aerul condiţionat cu 30 de minute înainte să ajungi acasă pentru a găsi rece. Priza Upplug te ajută să porneşti aerul rece, dar şi pe cel cald în zilele de iarnă dintr-o apăsare de buton.

Fără griji

Călcatul cămăşii de dimineaţă îţi ocupă mult timp şi îţi dă bătăi de cap după ce ai plecat de acasă, gândindu-te dacă ai scos sau nu fierul de călcat din priză. Însă cu Upplug nu mai ai motive de îngrijorare, poţi verifica şi schimba statusul fierului de călcat oricând şi de oriunde.

Salvezi

Participi activ la salvarea planetei şi, mai mult decât atât, scazi cheltuielile cu energia. Priza Upplug opreşte automat consumul electrocasnicelor care stau în stand-by, pornindu-le numai atunci când ai nevoie de ele.

Siguranţa

Copilul tău e în SIGURANŢĂ. Priza inteligentă Upplug este prevăzută cu protecţii, astfel cel mic nu va putea băga obiecte în priză, neexistând riscul electrocutării.

Control total

Te simţi liber. Ai acces la casa ta chiar şi atunci când eşti în vacanţă. Poţi aprinde lumini, poţi controla electrocasnicele, poţi face rece sau cald câinelui rămas acasă, îl pot chiar hrăni din dispenserul de hrană.

Grădina

Cu un sistem hidraulic conectat la priză vei uda fix atunci când vei vrea. Poţi programa priza inteligenta să pornească sistemul numai seara şi dimineaţa. Evident, tu nu vei avea nicio bătaie de cap.

Acel cineva care stinge lumina

Seara, când te pui în pat şi citeşti, nu-i aşa că, la un moment dat, ţi-ai dori să fie cineva care să stingă lumina? Cu UpPlug tu devii acel cineva, dintr-o singură apăsare de buton din aplicaţia de iOS sau Android poţi stinge şi aprinde lumina fără să te dai jos din pat.

Profită de promoțiile UpPlug!